sâmbătă, 25 ianuarie 2014

Copiii noștri vor face selecția!

Suntem obligați să ne educăm copiii în spiritul valorilor autentice romanești!
De 20 și ceva de ani nu facem  decât să ne-o luam din toate părțile! Ne uităm la televizor și transformăm în modele toate căcaturile umane! Suntem penibilii Europei!
România poate intra ușor în Cartea Recordurilor ca fiind una dintre binecuvântatele Europei, știm cu toții de ce, dar pricopsită cu cei mai  tâmpiți locuitori!
Este timpul să începem să ne îndrumam copiii dincolo de ceea ce văd la televizor și de mizeria din stradă!
Este timpul să-i educam cu spiritul serilor de vara pe prispa casei de la tara! Spiritul bunicilor, veterani de război, cei care la un moment dat au înțeles ce-i cu țara asta, trebuie transmis mai departe!
Suntem printre ultimii care am mai prins acele seri cu parfum de 'amintitri din copilarie', suntem printre ultimii care în după amiezile de vară, auzeam de prin vecini muzica lui Liviu Vasilică, Maria Ciobanu, piesele autentice...suntem cei care ne plimbam cu ciobăneștii desculți pe ulițele pline de praf și nisip fin, până la gârla.
Trebuie să ne creștem copiii dopați cu spiritul ăsta, dar cu libertatea și complexitatea în gândire, cu o mentalitate noua și sănătoasă, care să se întrepătrundă, firesc, cu civilizația europeana modernă.
Dacă vom reuși să sădim aceste valori în mințile și sufletele copiilor noștri, vom avea siguranța că vor reuși să elimine gunoaiele care au ajuns să ne conducă,  exterminarea acestora, venind ca un rezultat natural, prin dispariția maselor ușor de manevrat care le asigură hegemonia. Copiii noștri de mâine, nu vor fi NOI cretinii ăștia de astăzi.
Aceasta este șansa ca în viitorii 20 de ani, noi românii,  să ne regăsim pe un drum al valorilor și principiilor autentice, combinate cu dezvoltarea sistemelor politice și economice europene.
Din păcate, acum 20 de ani, părintii noștri  s-au trezit, în fața comuniștilor-tăticii lor,  bolnavi, incapabili să reacționeze corect, ei nu s-au mai 'desteptat' niciodată.
NOI, prin ceea ce vom face astăzi, le asigurăm rezultatul copiilor, mâine!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu